Az én lánybúcsúm

Sziasztok! Nekem tavaly nyáron volt a leánybúcsúm és a barátnőim egy fantasztikus és felejthetetlen bulit szerveztek nekem! Az esküvő előtt 1 héttel egy menyasszonynak pont erre van szüksége, hogy lazítani tudjon a lagzi előtt.
Mi 30an voltunk. Egy pubban találkoztunk, ahol hidegtálat ettünk és persze alkoholizáltunk. Én pénisz alakú szívószálból ihattam kizárólag. Aztán vacsi után az összes barátnőm felment a színpadra a helyi zenészek mellé és elénekeltek nekem egy Edda számot! Mondanom sem kell, hogy hogy meghatódtam. . . Majd rámadtak egy szexis köpenyt, amire telefonszámokat kellett feliratnom pasikkal. Ez nagyon vicces volt. Majd megkaptam a szokásos perverz tortát. Természetesen pénisz alakú volt, aminek a tetejéről a tejszínhabot a számmal kellett lenyalnom. . . :) Vicces volt! Majd átmentünk egy éjszakai bulihelyre, ahol egy szint csak nekünk volt lefoglalva. (Út közben óvszert kellett árulnom idegeneknek. . . )Oda jött a chippandale srác, akivel kellően felfokoztuk a hangulatot. . . Végig csak azt hallottam, hogy az összes csaj visít. . . :) A végén a péniszéhez tette a lányoktól kapott ajándékomat, ami egy kristály fülbevaló volt. . . Majdnem elbőgtem magam. . . . Végül egy szórakozóhelyen kötöttünk ki, ahol reggelig táncoltunk. . . Másnap az egyik lánynál még újra összegyűltünk, ugyan nem mind a 30an, és a maradék pezsgőt eliszogattuk és felidéztük a leánybúcsú vicces pillanatait!!
Felejthetetlen élmény marad egész életemben. . . Még a nászúton is sokszor nevettem magamban, mikor eszembe jutott egy pár mozzanat arról a bizonyos tabu estéről!!!!
Kívánok mindenkinek hasonló jó leánybúcsút!

Téged is megleptek már barátnőid egy felejthetetlen lánybúcsúval? Esetleg szervezője voltál? Vagy résztvevője? Küldd el nekünk beszámolódat, minél több fényképpel a buliról, és cserébe ajándék pólót kapsz! Sztorijaitokat és egyéb ötleteiteket a lanybucsustyle@gmail.com címre várjuk!