Hogyan kezdj bele?

Alapszabály, hogy közeli barátokat, rokonokat hívj meg, mert az este folyamán sok minden történhet, nem árt, ha minél komfortosabban érzi magát a menyasszony. Illetve ne legyetek túl sokan, 10-20 fő az ideális, nagyobb társaságot nehéz együtt tartani.

A bulit ajánlatos az esküvő előtt legalább két héttel rendezni, egyrészt, hogy legyen időtök kipihenni magatokat a ceremóniára, másrészt az utolsó napokban a menyasszonynak sok dolga lesz a lagzi szervezése körül.

A helyszínnél vedd figyelembe, hogy ezen az estén, főként a feladatok miatt rengeteg kellékre lesz szükségetek, illetve hogy az arát számos ajándékkal szokás ilyenkor meglepni. Ezért a legjobb, ha egy összejövetellel kezdtek vagy valamelyik barátnőnél, vagy egy csendesebb, beülős helyen. Innen persze majd idővel mentek tovább, ízlés szerint bele az éjszakába, vagy egy hangulatos étterembe, koncertre, klubba, ki mit szeret, pontosabban, hogy a menyasszony mit szeret.

Az ünneplésnek számos módja lehet, de a cél az, hogy az ara jól szórakozzon, friss élménye és emléke legyen a csajosbuli estékről, és természetesen hogy minél több vicces szituációba kerüljön.

Itt az oldalon összegyűjtöttük a legjobb ötleteket, feladatokat, melyekkel igazán felejthetetlenné varázsolhatod a lánybúcsút. Ha neked is lennének ötleteid, a szervezéshez hasznos tippjeid melyeket szívesen megosztanál velünk, ne habozz és írj emailt: lanybucsustyle@gmail.com