Niki barátnőm lánybúcsúja

Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek Niki barátnőm lánybúcsúját, ami nagyon nagyon szuperre sikeredett. :)
Még a lánybúcsú előtt egy héttel mindenkinek csináltattunk pólót, „Niki leánybúcsúja felirattal“, Nikinek “Niki vagyok”. Így az egész csapat egyenpólóban virított. Csináltunk fülbevalót bacardis kupakból, és mindenki nyakába hawaii nyaklánc lógott. A talipont a Margitszigeten volt asszem 17:30, már a bejáratnál bazi nagy lufikat fújtam fel, ráírva mindre alkoholos vastag filccel Niki meg Laci, stb…
Már mindenki benn ült a bérelt kisautóban jóóóóól bealapozva (pia a hátizsákban) mire Niki megjelent, neki őrült nagy meglepi volt, őt is átöltöztettük aztán elindult a szép kis menet keresztül az Árpád hídtól a Margitig, jól ordibáltunk, kergettük az emberkeket meg lufikat osztogattunk. (meg sört – hehehe…)
Asszem a feladatok már ott elkezdődtek valami olyasmivel, hogy ki kormányozza (irányítja) a kapcsolatot, de arra pontosan már nem emlékszem. A feladatoknak írtam egy forgatókönyvet és azt előtte kiosztottuk, hogy melyik feladatot ki akarja moderálni. A sziget végénél leadtuk a járgányt, aztán elindultunk már enyhén ittas, jókedvű állapotban Pest felé az Oktogonig. Közben különböző feladatok voltak (jóóó sok).
Ugye ez az este arról szól, hogy az élet megváltozik, csomó dolgot már nem tehet olyan lazán meg, mint eddig, hát ki kell élvezni és utoljára még mindent lehet… pl. 3 db. “utolsó csókot” (Puszit) kellett gyűjtenie még hajadon fiútól, aki ezért fizetséget kellett adjon
Utolsó flörtölés: Énekelnie kellett egy bárban egy fiútársaságnak, akiket elzőleg bevontunk, a végén odaadták az előre előkészített virágot szerencsétlen Nikinek, aki totál készen volt, mert a srácok majd’ szétunták az agyukat láthatólag a rikácsolásán (mi is segítettünk azért) :)
Utolsó férfi meztelen test vizslatás: rá kellett bírnia a nyugatinál egy fiatal jótestű srácot, hogy sztriptízelnen nekünk min. pólóig… (a srác totál vevő volt és majdnem totál nekivetkőzött, vittem összevágott zenét)
Vajon felkészült-e már a nászéjszakára: neki kellett egy kék harisnyakötőt felhúznia a lábára és egy járókelő csoportnak értékelnie kellett a produkciót… zenét persze ehhez is kell vinni.
Ugye le kell tesztelni azt is, hogy vajon felkészült-e a háziasszonyi teendőkre és az anyagságra:
3 étteremben ülő vendég kedvenc receptjét el kellett mondania hogyan kell elkészíteni (ez már a Liszt Ferenc téren volt este 20 körül, ott csomó jófej ember volt), ha stimmelt, ajándékot kapott érte (háztartási emlék – kütyüket, pl. leánybúcsús gravírozott fém citromfacsarót, égetett fakanalat a leánybúcsú résztvevőinek a nevével, dátummal, stb.).
3 kisgyereknek el kellett mesélnie a kedvenc meséjét, ha tudta, akkor egy 1-1 előkét/ babakütyüt kapott.
Amikor már végzett a feladatokkal, átadtunk neki egy előre elkészített oklevelet, olyan mint az érettségi, ahol minden vizsga osztályozva van. A végén pedig a szöveg, hogy a vizsgán megfelelt és nagyszerű feleség – anya lesz és gratulálunk párjának a választásához.. vmi jó frappáns szöveget kell csinálni úgy ahogyan az érettségi kinéz, persze vizsgabizottság a résztvevő tagokból áll, szervező mint elnök, stb. Ezt ha valaki időben elkezd szervezni, csináltassa nyomdában, mert egy életre szép emlék marad.
Amit még nem mondtam, hogy közben egy diktafonnal „interjút“ csináltam a résztvevőkkel, a járókelőkkel, ami tök jó emlék és a hangulatot is turbózza. Persze egy kamera még jobb…
Utána pedig JÖHET A BULI REGGELIG DANCE (meg ha valaki akar, chippenddalek, ami belefér)!!!!! Mindenkinek hasonló szép emlékű leánybúcsút kívánok! :)

Téged is megleptek már barátnőid egy felejthetetlen lánybúcsúval? Esetleg szervezője voltál? Vagy résztvevője? Küldd el nekünk beszámolódat, minél több fényképpel a buliról, és cserébe ajándék pólót kapsz! Sztorijaitokat és egyéb ötleteiteket a lanybucsustyle@gmail.com címre várjuk!