Hol bulizzunk leánybúcsún?

A főváros zöld szegletében: Holdudvar

Egy igazán jó hely, ahol nyáron szinte minden nap hatalmas bulihangulat van. Ideális hely a lánybúcsú megtartására.

“A Margitsziget önmagában is kuriózum a betondzsungelhez szokott városlakók számára, zöldellő rétjeivel és égbe magasló fáival a természetbe vágyók kedvelt úti célja. A sport és a friss levegő kedvelői mellett esténként a szórakozni vágyók is megtalálják számításukat a szigeten, hiszen egy hangulatos kerthelyiség, a Holdudvar várja a bulizni vágyókat.

A hely eredetileg az ELTE Bölcsészkarának udvarában működött, a szigetre néhány éve, a campus felújítása miatt költözött, népszerűsége azonban mit sem fakult új környezetében. Új otthonra a régi Casino épületében lelt, modern arculatát elismert iparművészek és designerek alakították ki. Kertjében kényelmes faasztaloknál fogyaszthatod el italodat, a hangulatvilágításért különleges, bohókás lampionok felelnek. Minden este más dj adja a talpalávalót, a tánctér fedett, így hűvösebb idő esetén sem kell lemondanod a zene élvezetéről. Szomjadat a hosszú belső pultnál, a kertrészben pedig a koktélpultnál olthatod, az italkínálat igen gazdag.A Holdudvar a kultúrának is teret ad, galériarészében képzőművészeti alkotásokkal találkozhatsz, de a kiállítások mellett napközben egyéb színes programok is várnak rád április első melegebb napjaitól egészen szeptemberig. A hellyel kapcsolatban további információért kattints ide!” – forrás: femina.hu

Ha le szeretnétek ülni, akkor érdemes helyet foglalni, mert teltházasak a bulik. Ha itt buliztatok a leánybúcsún és képeket is csináltatok, akkor emailben (lanybucsustyle@gmail.com) küldjétek át a képes beszámolót, és egy ingyen pólót is kaptok cserébe! :)